fredag 1 februari 2008

Johan P, Malmö

Johan P verkar vara ett ställe som befolkas till stor del av "gamla stötar" som verkar leva i tron om att det finns två restauranger i Malmö. Johan P och Årstiderna.

Jag gillar lokalens karga vita strama inredning och jag gillar fisk. Johan P kan imellanåt leverera riktigt bra fisk.

Men vad spelar det för roll när servicen håller den nivån?

Nu var vi ju förvisso där för en lunch men jag tycket att för 170 kr/person så skall man få en vettig service. Få bord gick förvisso kvickt men sen försvann personalen. När jag äntligen fick ögonkontakt med en servitör och började vinka så var det noll respons på detta. Jag vinkade och vinkade och till slut så ropade han över halva restaurangen "jaja, jag ser daj". En nick hade också fungerat, just efersom han uppenbarligen såg mig.

Hela besöket gick i samma anda. God mat, gott vin men så himla svårt att få mer bröd, få betala.

Eftersom jag jobbar i konsultbranschen så vet jag vem som betalar min lön. Jag undrar om det framgår som solklart för personalen där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar