måndag 1 december 2008

Moonlit lounge, Malmö

Moonlit lounge verkar ha genomgått någon form av metamorfos. Min bild från tidigare besök var en liten trevlig men med kanske en lite spretig meny.

Numera är det bara italiensk mat som gäller. Klassisk italiensk menystruktur med anti, pasta, primi, secondi och dolce, dvs riktigt lovande.

Antipastitallriken var komplett och väldigt god, men sen kom varmrätten.

Jag fick en tallrik med en liten förskrämd parmalindad kycklingfilé (rätt god, men liten) och till detta ett berg av någon form av dinkelvete. Jag tror jag aldrig har sett ett sådant berg av "tillbehör" till en bit kyckling. Därtill skall man lägga att det smakade skräp. Nej, det var nog inte fellagat utan det har en struktur, textur och smak som jag inte gillar. Det var liksom både fast och svampigt samtidigt och en kvalmig vetesmak. Som sagt, det skulle nog smaka så men jag kommer aldrig beställa in något liknande igen.

Min frus pasta var även den väldigt omfattande och helt ihopkokt i en stor klump på ett ställe. Rör dom inte i grytorna? Sådan pasta har jag aldrig lyckats tillaga.

Trist, jättetråkigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar